Menu

Forretter/starters

Røkt ørret med rødbetsalat og blåmuggost kr 148,-
Smoked trout with beetroot salad  and blue cheese.
Allergener: Soya/laktose/gluten/skalldyr/sitrus/fisk/bløtdyr/egg.

 

Parmaskinke & Melonsalat Kr 142,-
Parma ham with melon salad.
Allergener: soya/laktose/gluten/sitrus


Kamskjell & Villreker med Skalldyrsaus Kr 146,-
Scallops and Shrimp with Shellfish Sauce.
Allergener: Soya/laktose/gluten/skalldyr/sitrus/fisk/bløtdyr/egg

Rakfisk XL Style kr 149,-
Tradisjonelt er ikke kjedelig.Vi setter sammen det
tradisjonelle tilbehøret med små twister, og litt finesse.


 

Suppe/ soup

Byens Beste Fiskesuppe kr 146,-
Med dagens fangst av fisk & Skalldyr// With today’s
catch of fish & shellfish. The Best Fish Soup in Town.
Allergener: laktose/skalldyr/sitrus/gluten/sesamfrø/egg/fisk

Fiskeretter / Fish

Pannestekt Breiflabb med skalldyrsaus kr 358,-
Sesongens grønnsaker, dagens skalldyr og potetpure.
Pan fried monkfish with shellfish sauce, seasonal
vegetables, today’s shellfish and potato puree.
Allergener: laktose/gluten/skalldyr/sitrus/soya/bløtdyr/fisk

 

 

Bacalao

Bacalao Vizcaina Kr 346,-
«Den Spanske røde bacalao» Tomat basert klippfiskgryte
serveres med løk/paprika/oliven og poteter
// «The Spanish red bacalao» tomato dried cod served
with onions / peppers / olives and potatoes.
Allergener: soya/laktose/fisk/hvitløk/løk/paprika

 

Italian Style Bacalao Kr 346,-
«Den grønne bacalaoen» Lagvis  med pestopoteter/
klippfisk/aioli/tomater/bacon. “Green bacalao” layered
with pesto potatoes / klipfish / aioli / tomato / bacon.
Allergener: pinjekjerner/laktose/soya/egg/fisk

 

Bacalao Com Natas Kr 348,-
«Den gule bacalaoen  fra Portugal» Kremet klippfisksaus
med karri, grønnsaker og bakt små potet.
“The yellow bacalao Portugal» creamy clipfish sauce
with curry, vegetables, baked small potato.
Allergener: soya/laktose/egg/fisk/selleri/pinjekjerne

 

Royal Bacalao Plate Kr 373,- Pr. person
«En Bacalaosymfoni» Her får dere et utvalg av 3 typer
bacalao. Bacalao Vizcaina / Italian Style Bacalao /Bacalao Com Natas
(minimum 2 personer)// «A Bacalao Symphony» Here you get a selection of 3
types of bacalao. Bacalao Vizcaina / Italian Style Bacalao / Bacalao Com Natas.(minimum 2 people). Allergener: soya/laktose/egg/fisk/selleri/pinjekjerne

 

Parmaskinke Bacalao Kr 353,-
Ryggstykket fra vår gran reserva klippfisk stykke surret med Parma skinke, Pestopotet, dagens grønnsaker, bacaon. // loins from our Gran reserve grilled with Parma ham, Pesto potato, today’s vegetables, bacaon. Allergener: laktose/pinjekjerner/soya/fisk/egg


Gratinert klippfiskrygg med gulrotpure Kr 349,-
Gratinert ryggstykke av klippfisk, sesongens grønnsaker, gulrotpure, gratinering saus, poteter. Gratinated Loins of dried cod, seasonal vegetables, carrot puree, cod fish sauce and potatoes. Allergener: laktose/pinjekjerner/soya/fisk/egg

 

I want my cooking to reflect the rugged nature and climate of Norway. I want to create a progressive environment that has a emphasis on the outstanding produce of our region.

 

Dessert

Sjokolade fondant   Kr 139,-

Dagens frukt, bær og vaniljeis. // Chocolate fondant with
today’s fruits, berries and vanilla ice cream.
Allergener: laktose/gluten/egg/nøtter.

Crème Brûlèe     Kr 146,-

Dagens frukter og bær. // Crème Brûlèe with
today’s fruits and berries.
Allergener: laktose/sitrus/egg

“For You My Love”     Kr 138,-

Vaniljeis med bjørnebærskum, dagens  frukt og bær.
// Vanilla ice cream with blackberry foam,
today’s  fruits and berries.
Allergener: laktose/nøtter/egg/gluten

 

 

Bestill bord
Bestill bord

Vår meny

XL Diner

Husk å trykke "SEND BESTILLING" Bestillinger er bekreftet når dere har motatt bekreftelse på e-post eller sms

Send oss din bestilling, og vi vil ta kontakt med deg for å bekrefte reservasjonen.
Vi gjør oppmerksom på at bestillinger gjennom mobilenheter ikke alltid går gjennom.
Bestillinger er bekreftet når dere har mottatt bekreftelse med dato, sted og tid på e-post eller SMS.

Grupper på over 10 personer: 
må bestille en felles meny fra vår gruppemeny (f.eks. 1 felles forrett, 1 hovedrett med fisk og 1 hovedrett med kjøtt, og 1 felles dessert). Denne menyen må sendes til oss senest dagen før.  Dette for at våre kokker skal kunne servere dere den kvaliteten vi ønsker å ha på rettene våre, samt praktisk gjennomføring.

Vi gjør dere oppmerksomme på at vi ikke deler/splitter regninger.

Vi kan dessverre ikke garantere vindusbord.

Ønsker du å bestille bord etter kl. 15.00 for samme dag, vil vi anbefale deg å ringe 70 12 42 53 for sikkerhets skyld.