servert med fetaost, oliven, frukt og appelsinvinaigrette som dressing //
Parma ham served with feta cheese, olives, fruits, and orange vinaigrette as dressing
Allergener: Laktose/nøtter // Allergens: Lactose/nuts
servert med olivenolje, balsamico og smør //
Fresh bread served with olive oil, balsamico and butter
Allergener: gluten/laktose // Allergens: gluten/lactose
med dagens fangst av fisk og skalldyr //
The best fish soup in town with today’s catch of fish and shellfish
Allergener: laktose/skalldyr/sitrus/gluten/sesamfrø/egg/fisk // Allergens: lactose/shellfish/citrus/gluten/sesame seeds/egg/fish
servert med sesongens råvarer og tilbehør //
Today's meat served with seasonal ingredients and side dishes.
Allergener: pinjekjerner/laktose/soya/egg/fisk // Allergens: pine nuts/lactose/soy/egg/fish
servert med sesongens råvarer og tilbehør //
Today's catch of fish and shellfish, served with seasonal ingredients and side dishes.
Allergener: laktose/gluten/skalldyr/sitrus/soya/bløtdyr/fisk // Allergens: lactose/gluten/shellfish/citrus/soy/molluscs/fish
Min. to personer (pris per person). 3-retters bacalaomeny: Bacalao Italian style, Bacalao Vizcaina og Bacalhau com natas. Du får servert smakfulle porsjoner med godt brød og smør under måltidet. //
Min. 2 persons (price per person). 3-course Bacalao menu: Bacalao Italian style, Bacalao Vizcaina and Bacalhau com natas. During the meal, you will be served tasteful portions, accompanied by delicious bread and butter.
Allergener: pinjekjerner/laktose/soya/egg/fisk // Allergens: pine nuts/lactose/soy/egg/fish
Ryggstykket fra gran reserva klippfisk med parmaskinke, poteter med pesto og bacon. //
Back loins of gran reserva clipfish with Parma ham, pesto potatoes and bacon.
Allergener: laktose/pinjekjerner/soya/fisk/egg // Allergens: lactose/pine nuts/soy/fish/egg
Allergener: laktose/sitrus/egg // Allergens: lactose/citrus/egg
Chocolate fondant with strawberry sorbet.
Allergener: laktose/gluten/egg/nøtter // Allergens: lactose/gluten/egg/nuts
XL Diner © 2021. All rights reserved.