MAIN DISHES OF FISH // HOVEDRETTER AV FISK

NORWEGIAN SALMON WITH BUTTER SAUCE KR 398

Norwegian salmon from our local fjords served with today's vegetables, potatoes, salmon roe, and mussels in butter sauce

Norsk laks fra lokale fjorder servert med, dagens grønnsaker, poteter, lakserogn og blåskjell i smørsaus

Allergener: laktose, skalldyr, bløtdyr, fisk // Allergens: lactose, shellfish, molluscs, fish

LOCAL SEAFOOD PLATE KR 428

A taste of local seafood: baked salmon, cod with herb crust, bacalhau croquettes, roe, today's vegetables, potatoes, and shellfish sauce

En smak av lokal sjømat: bakt laks, torsk med urteskorpe, klippfiskkroketter, rogn, dagens grønnsaker, poteter og skalldyrsaus

Allergener: laktose, skalldyr, bløtdyr, fisk // Allergens: lactose, shellfish, molluscs, fish

MAIN DISHES OF MEAT // HOVEDRETTER AV KJØTT

WILD VENISON SIRLOIN WITH BLACKCURRANT SAUCE KR 424

Venison sirloin served with blackcurrant sauce, today’s vegetables, carrot purée, and potatoes

Hjortefilet servert med solbærsaus, dagens grønnsaker, gulrotpuré og poteter

Allergener: laktose // Allergens: lactose

SLOW COOKED BRAISED BEEF KR 393

This rustique main course is made with lots of love and time. It is served with today's vegetables, balsamic soy garlic mushrooms, mashed potatoes, cauliflower foam and Italian rosé wine sauce

Denne rustikke retten av oksekjøtt er laget med mye kjærlighet og tid. Den serveres med dagens grønnsaker, hvitløkssopp, potetmos, blomkålskum og italiensk rosévinsaus

Allergener: laktose // Allergens: lactose