med vårløk og tataki-saus // with spring onions and tataki sauce.
Allergener: sesamfrø/soya/sitrus
Allergens: sesame seeds/soya/citrus
med blåmuggost, servert med dagens fisk og skalldyr //
with blue cheese, served with today’s fish and shellfish.
Allergener: laktose/skalldyr/sitrus/gluten/sesamfrø/egg/fisk
Allergens: lactose/shellfish/citrus/gluten/sesame seeds/egg/fish
Parmaskinke med lune bravas-poteter og marinert melon //
Parma ham with lukewarm bravas-potatoes and marinated melon.
Allergener: laktose/sitrus/egg/soya
Allergens: lactose/citrus/egg/soy
servert med olivenolje, balsamico og pisket smør //
Fresh bread served with olive oil, balsamico and whipped butter.
Allergener: laktose/sitrus/egg/soya/gluten
Allergens: lactose/citrus/egg/soy/gluten
med dagens fangst av fisk og skalldyr //
The best fish soup in town with today’s catch of fish and shellfish.
Allergener: laktose/skalldyr/sitrus/gluten/sesamfrø/egg/fisk
Allergens: lactose/shellfish/citrus/gluten/sesame seeds/egg/fish
serveres med sesongens råvarer og tilbehør // Today’s catch of fish and shellfish, served with seasonal ingredients and sides.
Allergener: laktose/gluten/skalldyr/sitrus/soya/bløtdyr/fisk
Allergens: lactose/gluten/shellfish/citrus/soy/molluscs/fish
- Kopa-grillet sjøkreps med hvitløkssmør og Chimichurri
- Kopa-grillet blåskjell med tomat og hvitløk
- Singapore pepper crabs, servert med brød, aïoli og pisket smør //
- Shellfish plate with Kopa-grilled langoustine, garlic butter and Chimichurri
- Kopa-grilled mussels with tomato and garlic
- Singapore pepper crabs served with bread, aïoli, and whipped butter.
Allergener: Skalldyr/egg/melk/laktose
Allergens: shellfish/egg/milk/lactose
Dagens veganrett med smakfull, hjemmelaget argentinsk Chimichurri //
Today’s vegan dish with savoury, homemade Argentinian Chimichurri.
Allergener: pinjekjerner/soya/løk
Allergens: pine nuts/soy/onion
serveres med glasert gulrot, stekte baconpoteter og saus med svart hvitløk //
Kopa-grilled chicken served with glazed carrots, pan-fried bacon potatoes and black garlic sauce.
Allergener: pinjekjerner/laktose/soya/egg
Allergens: pine nuts/lactose/soy/egg
300 gram entrecôte av limousin-okse, modnet i 35 dager og grillet i Kopa-grill. Serveres med miso-grillet maiskolbe, Chimichurri og bravas-poteter //
300 grams entrecôte of limousine-beef, matured for 35 days and grilled in a Kopa grill. Served with miso-grilled corncob, Chimichurri and bravas-potatoes.
Allergener: pinjekjerner/laktose/soya/egg
Allergens: pine nuts/lactose/soy/egg
3-RETTERS BACALAOMENY
Vi starter med Bacalao Vizcaina, deretter Bacalao Italian style og
til slutt Bacalhau com natas. Du får servert smakfulle porsjoner
med godt brød og XLs eget klippfisksmør under måltidet. //
We start with the Bacalao Vizcaina, then move on to Bacalao Italian style
and finish with the Bacalhau com natas. You will be served tasteful portions with good bread and XL’s own clipfish butter during the meal.
Allergener: pinjekjerner/laktose/soya/egg/fisk
Allergens: pine nuts/lactose/soy/egg/fish
Wine pairing with three glasses of selected wines for Royal Bacalao plate.
Allergens: sesame seeds/soya/citrus
Tomatbasert klippfisk med løk, paprika, oliven og poteter //
Tomato based bacalao with onions, red bell pepper, olives and potatoes.
Allergener: soya/laktose/fisk/hvitløk/løk/paprika
Allergens: soy/lactose/fish/garlic/red bell pepper
Lag med potetpuré med pesto, klippfisk, aïoli, bakte tomater, grønnsaker og bacon. //
Layers of mashed pesto potatoes, clipfish, aïoli, tomatoes, vegetables, and bacon.
Allergener: pinjekjerner/laktose/soya/egg/fisk
Allergens: pine nuts/lactose/soy/egg/fish
Kremet klippfisk med karri og hvitløk, stekte grønnsaker og krydderstekte poteter. //
Creamy clipfish with curry and garlic, fried and spicy fried potatoes.
Allergener: soya/laktose/egg/fisk/selleri/pinjekjerne
Allergens: soy/lactose/egg/fish/celery/pine nuts
Ryggstykket fra gran reserva klippfisk med parmaskinke, poteter med pesto og bacon. //
Back loins of gran reserva clipfish with Parma ham, pesto potatoes and bacon.
Allergener: laktose/pinjekjerner/soya/fisk/egg
Allergens: lactose/pine nuts/soy/fish/egg
Ryggstykket fra gran reserva klippfisk med parmaskinke, poteter med pesto og bacon //
Back loins of gran reserva clipfish with Parma ham, pesto potatoes and bacon.
Allergener: laktose/pinjekjerner/soya/fisk/egg
Allergens: lactose/pine nuts/soy/fish/egg
Crème brûlée //
Allergener: laktose/sitrus/egg
Allergens: lactose/citrus/egg
med jordbærsorbet og friske jordbær //
Cheese cake with strawberry sorbet and fresh strawberries.
Allergener: laktose/sitrus/egg
Allergens: lactose/citrus/egg
Fantastisk sjokolade med tre ulike teksturer, servert på tre ulike måter //
For chocolate lovers – amazing chocolate with three different textures, served in three different ways.
Allergener: gluten/nøtter/melk/egg
Allergens: gluten/nuts/milk/egg
XL Diner © 2021. All rights reserved.