Fisk / Fish

Dagens fangst av fisk & skalldyr........ kr 386

serveres med sesongens råvarer og tilbehør // Today’s catch of fish and shellfish, served with seasonal ingredients and sides.
Allergener: laktose/gluten/skalldyr/sitrus/soya/bløtdyr/fisk

Allergens: lactose/gluten/shellfish/citrus/soy/molluscs/fish

Skalldyrtallerken........... kr 525

- Kopa-grillet sjøkreps med hvitløkssmør og Chimichurri
- Kopa-grillet blåskjell med tomat og hvitløk
- Singapore pepper crabs, servert med brød, aïoli og pisket smør //

- Shellfish plate with Kopa-grilled langoustine, garlic butter and Chimichurri
- Kopa-grilled mussels with tomato and garlic
- Singapore pepper crabs served with bread, aïoli, and whipped butter.
Allergener: Skalldyr/egg/melk/laktose

Allergens: shellfish/egg/milk/lactose

Previous
Next
Previous
Next

FRA GÅRDEN / FROM THE FARM

vEGAN.................................................................. kr 285

Dagens veganrett med smakfull, hjemmelaget argentinsk Chimichurri //
Today’s vegan dish with savoury, homemade Argentinian Chimichurri.
Allergener: pinjekjerner/soya/løk

Allergens: pine nuts/soy/onion

Kjott / Meat

Kopa-grillet kylling................................... kr 358

serveres med glasert gulrot, stekte baconpoteter og saus med svart hvitløk //
Kopa-grilled chicken served with glazed carrots, pan-fried bacon potatoes and black garlic sauce.
Allergener: pinjekjerner/laktose/soya/egg

Allergens: pine nuts/lactose/soy/egg

Ribeye.................................................................... kr 398

300 gram entrecôte av limousin-okse, modnet i 35 dager og grillet i Kopa-grill. Serveres med miso-grillet maiskolbe, Chimichurri og bravas-poteter //
300 grams entrecôte of limousine-beef, matured for 35 days and grilled in a Kopa grill. Served with miso-grilled corncob, Chimichurri and bravas-potatoes.
Allergener: pinjekjerner/laktose/soya/egg

Allergens: pine nuts/lactose/soy/egg