XL-Diner
The Bacalao Dream

In 1999 the founders of XL Diner, Ivar Breivik and Roar Moen Aarset, realized their restaurant dream, we all know as XL Diner. You can safely say that their dream came true as XL Diner has been rated  as one of Europ’s best Bacalao restaurant. 

From the very start the focus, at XL Diner, has been on giving the type of fish, used in the dish bacalao, the respectable status it deserves. And it is therfor the Bacalao has it’s VIP-place on the meny in XL Diner.

Although the main focus is on Bacalao you will also find other tasteful and beautifully representet dishes on XL Diners meny, as for exemple fresh fish or juicy meat dishes.

When entering the doors at XL Diner prepare yourself for a full evening with delicious food, relaxed atmosphere and professional service. This is the perfect spot for a romantic evening, business dinner and events as well as a good old fashioned gathering with friends & colleagues.

If you are looking for enjoying a magnificent view combined with a high quality meal look no further, XL Diner is the place for you.

Opening hours:

Monday – Saturday:     17:00 – 00:00 (kitchen closes at 22:00)

Sundays:                     Closed

Phone: 0047. 7012 42 53
e-mail:  

Velkommen TIL
XL Diner

En kulinarisk opplevelse - midt i hjertet av Ålesund!

 

Bestill bord
Bestill bord

NB: Bestillingen er først bekreftet når du har mottatt en e-post/SMS med dato, sted og tid.

Ring 70 12 42 53 om du ønsker å bestille bord for flere enn 10 personer :-)

Kontoret er betjent fra 10-16, etter dette kan det beklageligvis hende at du må vente eller ikke får svar fordi vi har fullt og må ta oss av gjestene.

Husk å trykke på "Send"-knappen når du har lagt inn opplysningene dine. Innimellom kan det dessverre skje at bestillinger via mobilenheter ikke går gjennom. 

Vi deler/splitter helst ikke regninger og kan dessverre ikke garantere at du får vindusbord.

Velkommen til XL Diner!

Grupper på over 10 personer: 
For at dere som gruppe skal få en best mulig opplevelse, ber vi om at det bestilles en felles meny fra gruppemenyen (f.eks. 1 felles forrett, 1 hovedrett med fisk eller kjøtt og 1 felles dessert). Denne menyen må sendes til oss senest dagen før ankomst. 

Avbestillingsfrister og -regler for grupper over 15 personer: