«RØVERKJØPET» // "THE BARGAIN"

XL Diner har satt sammen en budsjettmeny på to eller tre retter, hvor vi bruker ukens råvarer og komponerer
ukentlige menyer som varieres etter tilgangen av råvarer. Spør servitøren om dagens meny og vinpakker!

XL Diner has selected a budget menu of two or three courses. We use this week’s ingredients and compose
various weekly menus according to the different ingredients’ availability. Ask your waiter about today’s menu and wine packages!

Toretters meny – hovedrett og dessert kr 465

Two course menu – main course and dessert

Treretters meny – forrett, hovedrett og dessert kr 565

Three course menu – first course, main course, and dessert

Fisk / Fish

Stekt breiflabb med sitrus-saus kr 389

Stekt breiflabb servert med sesongens grønnsaker, sitrus-saus og knuste småpoteter
Pan-fried monkfish served with seasonal vegetables, citrus sauce, and crushed boiled potatoes

Allergener: laktose, skalldyr, bløtdyr, fisk, sitrus // Allergens: lactose, shellfish, molluscs, fish, citrus

Kjott / Meat

Biff med soppsaus kr 475

Biff av okse servert med soppsaus, sesongens grønnsaker, gulrotkrem og sprø småpoteter
Beef steak served with mushroom sauce, seasonal vegetables, carrot cream and crispy baked small potatoes

Allergener: laktose, sitrus // Allergens: lactose, citrus