Thin slices of raw beef served with parmesan, olive oil, pepper, caesar truffle dressing, and rocket
Carpaccio ‒ tynne skiver av rått oksekjøtt servert med parmesan, olivenolje, pepper, cæsardressing med trøffel og ruccola
Allergener: gluten, laktose // Allergens: gluten, lactose
with blue cheese cream, beetroot, and nuts
Røkt ørret med blåmuggostkrem, rødbeter og nøtter
Allergener: laktose, skalldyr, sitrus, fisk //
Allergens: lactose, shellfich, citrus, fish
Cannelloni filled with scallop & scampi mousse, micro greens, and truffle cream
Cannelloni fylt med kamskjell- og scampimousse, mikrogrønt og trøffelkrem
Allergener: laktose, sitrus, skalldyr, gluten, egg //
Allergens: lactose, citrus, shellfish, gluten, egg
The best fish soup in town served with today’s catch of fish and shellfish
Byens beste fiskesuppe servert med dagens fangst av fisk og skalldyr
Allergener: laktose, skalldyr, sitrus, gluten, fisk //
Allergens: lactose, shellfish, citrus, gluten, fish
A taste of today's local fish and shellfish, vegetables, potatoes, and shellfish sauce
En smak av lokal sjømat: dagens fisk og skalldyr, grønnsaker, poteter og skalldyrsaus
Allergener: laktose, skalldyr, bløtdyr, fisk //
Allergens: lactose, shellfish, molluscs, fish
Venison sirloin served with today's vegetables, carrot purée, red wine sauce and baked small potatoes
Hjortefilet servert dagens grønnsaker, gulrotpuré, rødvinssaus og bakte småpoteter
Allergener: laktose // Allergens: lactose
Tom yum-inspired stew which is both spicy and sour. Served with mushrooms, vegetables, chilli and baked baby potatoes
Kokosgryte med grønnsaker ‒ Tom yum-inspirert gryte som er både sterk og syrlig. Serveres med sopp, grønnsaker, chili og bakte småpoteter
Allergener: nøtter // Allergens: nuts
3-course bacalao menu. This dish is meant to be shared and enjoyed! In this three-course meal, you will be served our well-known dishes: Bacalao Italian style, Bacalao Vizcaina, and Bacalhau com natas, served with bread and butter
3-retters bacalaomeny. Denne retten er laget for å deles og nytes! I dette treretters måltidet får du servert våre velkjente retter: Bacalao Italian style, Bacalao Vizcaina og Bacalhau com natas, servert med brød og smør
Allergener: pinjekjerner, laktose, soya, egg, fisk //
Allergens: pine nuts, lactose, soy, egg, fish
“The yellow bacalao from Portugal” in creamy clipfish sauce with curry, vegetables, and baked small potatoes, served with bread and butter
«Den gule bacalaoen fra Portugal» i kremet klippfisksaus med karri, grønnsaker og bakte småpoteter, servert med brød og smør
Allergener: laktose, soya, fisk // Allergens: lactose, soy, fish
“The Green bacalao” with layers of pesto potatoes, clipfish, tomatoes, and bacon, served with bread and butter
«Den grønne bacalaoen» med lag av pestopoteter, klippfisk, tomater og bacon, servert med brød og smør
Allergener: laktose, pinjekjerner, soya, fisk // Allergens: lactose, pine nuts, soy, fish
Back loins of gran reserva clipfish with Parma ham, pesto potatoes, and bacon
Ryggstykket på gran reserva klippfisk med parmaskinke, pestopoteter og bacon
Allergener: laktose, pinjekjerner, fisk // Allergens: lactose, pine nuts, fish
Vaniljeis med bjørnebærskum
Allergener: laktose, gluten, egg // Allergens: lactose, gluten, egg
Classic crème brûlée à la XL Diner
Klassisk crème brûlée à la XL Diner
Allergener: laktose, egg // Allergens: lactose, egg
Back loins of gran reserva clipfish with Parma ham, pesto potatoes, and bacon
Ryggstykket fra gran reserva klippfisk med parmaskinke, poteter med pesto og bacon
Allergener: laktose, pinjekjerner, fisk // Allergens: lactose, pine nuts, fish
Classic crème brûlée à la XL Diner
Klassisk crème brûlée à la XL Diner
Allergener: laktose, egg // Allergens: lactose, egg
Thin slices of raw beef served with parmesan, olive oil, pepper, caesar truffle dressing and rocket
Carpaccio ‒ tynne skiver av rått oksekjøtt servert med parmesan, olivenolje, pepper, cæsardressing med trøffel og ruccola
Allergener: gluten, laktose // Allergens: gluten, lactose
A taste of today's local seafood, vegetables, potatoes, and shellfish sauce
En smak av lokal sjømat: dagens fisk og skalldyr, grønnsaker, poteter og skalldyrsaus
Allergener: laktose, skalldyr, bløtdyr, fisk // Allergens: lactose, shellfish, molluscs, fish
Classic crème brûlée à la XL Diner
Klassisk crème brûlée à la XL Diner
Allergener: laktose, egg // Allergens: lactose, egg
The best fish soup in town served with today’s catch of fish and shellfish
Byens beste fiskesuppe servert med dagens fangst av fisk og skalldyr
Allergener: laktose, skalldyr, sitrus, gluten, fisk // Allergens: lactose, shellfish, citrus, gluten, fish
(min. 2 persons) 3-course bacalao menu: Bacalao Italian style, Bacalao Vizcaina and Bacalhau com natas. During the meal, you will be served tasteful portions, accompanied by delicious bread and butter
(min. 2 personer) 3-retters bacalaomeny: Bacalao Italian style, Bacalao Vizcaina og Bacalhau com natas. Du får servert smakfulle porsjoner med godt brød og smør under måltidet.
Allergener: pinjekjerner, laktose, soya, egg, fisk // Allergens: pine nuts, lactose, soy, egg, fish
Classic crème brûlée à la XL Diner
Klassisk crème brûlée à la XL Diner
Allergener: laktose, egg // Allergens: lactose, egg
XL Diner © 2021. All rights reserved.