Smoked trout with beetroot salad and blue cheese.
Allergener: Soya/laktose/gluten/skalldyr/sitrus/fisk/bløtdyr/egg
Allergens: soy/lactose/egg/fish/celery/pine nuts
Scallops and shrimps with shellfish sauce.
Allergener: Soya/laktose/gluten/skalldyr/sitrus/fisk/bløtdyr/egg
Allergens: Soya/laktose/gluten/skalldyr/sitrus/fisk/bløtdyr/egg
Med dagens fangst av fisk & skalldyr // With today’s catch of fish & shellfish. The best fish soup in town.
Allergener: laktose/skalldyr/sitrus/gluten/sesamfrø/egg/fisk
Allergens: laktose/skalldyr/sitrus/gluten/sesamfrø/egg/fisk
XLs fisk & skalldyrtallerken servert med sesongens grønnsaker. Saus og poteter blir tilpasset etter hvilken fisk og skalldyr som ligger på tallerkenen // XL's fish & shellfish platter with today's catch, served with seasonal vegetables, sauce and potatoes suited to the fish and shellfish on the plate
Allergener: laktose/gluten/skalldyr/sitrus/soya/bløtdyr/fisk
Allergens: laktose/gluten/skalldyr/sitrus/soya/bløtdyr/fisk
Tomatbasert klippfiskgryte med løk, paprika, oliven og poteter - «den spanske, røde bacalaoen» // Tomato based clipfish dish with onions, red bell peppers, olives and tomatoes - «the Spanish, red bacalao» Allergener: soya/laktose/fisk/hvitløk/løk/paprika
Allergens: soya/laktose/fisk/hvitløk/løk/paprika
«Den grønne bacalaoen», med lag av pestopoteter, klippfisk, aïoli, tomater og bacon // “The green bacalao”, with layers of pesto potatoes, clipfish, aïoli, tomatoes and bacon
Allergener: pinjekjerner/laktose/soya/egg/fisk
Allergens: pinjekjerner/laktose/soya/egg/fisk
«Den gule , portugisiske bacalaoen», med kremet klippfisksaus
med karri, grønnsaker og bakte småpoteter //
“The yellow, Portuguese bacalao», with creamy clipfish sauce
with curry, vegetables, and baked small potatoes.
Allergener: soya/laktose/egg/fisk/selleri/pinjekjerne
Allergens: soya/laktose/egg/fisk/selleri/pinjekjerne
«En bacalaosymfoni». Her får du et utvalg av tre typer bacalao - bacalao Vizcaina, Bacalao Italian Style og Bacalao com Natas (minimum 2 personer) // «A bacalao symphony». Here you will be served a selection of Three different bacalao types - Bacalao Vizcaina, Bacalao Italian Style and Bacalao com Natas (minimum 2 persons).
Allergener: soya/laktose/egg/fisk/selleri/pinjekjerne
Allergens: soya/laktose/egg/fisk/selleri/pinjekjerne
Ryggstykket fra Gran Reserva-klippfisk surret med parmaskinke og servert med pestopotet, dagens grønnsaker og bacon // Gran Reserva clipfish loins wrapped with Parma ham and served with pesto potatoes, today’s vegetables and bacon. Allergener: laktose/pinjekjerner/soya/fisk/egg
Allergens: laktose/pinjekjerner/soya/fisk/egg
Serveres med sesongens grønnsaker og smakfullt tilbehør // Served with the season's vegetables and tasteful sides.
Allergener: soya/laktose/løk/hvitløk
Allergens: soya/laktose/løk/hvitløk
Serveres med dagens frukt, bær og jordbærsorbet // Chocolate fondant served with today’s fruits, berries and strawberry sorbet.
Allergener: laktose/gluten/egg/nøtter
Allergens: laktose/gluten/egg/nøtter
Serveres med dagens frukt og bær // Crème Brûlèe served with today’s fruits and berries
Allergener: laktose/sitrus/egg
Allergens: laktose/sitrus/egg
Vaniljeis med bjørnebærskum, dagens frukt og bær // Vanilla ice cream with blackberry foam, today's fruits and berries
Allergener: laktose/nøtter/egg/gluten
Allergens: laktose/nøtter/egg/gluten
En kule vaniljeis og en kule sorbet // One scoop of vanilla ice and sorbet
Allergener: laktose
Allergens: laktose
XL Diner © 2021. All rights reserved.