BEEF CARPACCIO KR 196

Thin slices of raw beef served with parmesan, olive oil, pepper, caesar truffle dressing, and rocket
Carpaccio ‒ tynne skiver av rått oksekjøtt servert med parmesan, olivenolje, pepper, cæsardressing med trøffel og ruccola

Allergener: gluten, laktose // Allergens: gluten, lactose

NORWEGIAN SMOKED TROUT KR 186

with blue cheese cream, beetroot, and nuts
Røkt ørret med blåmuggostkrem, rødbeter og nøtter

Allergener: laktose, skalldyr, sitrus, fisk //
Allergens: lactose, shellfich, citrus, fish

CANNELLONI WITH SCALLOP & SCAMPI MOUSSE KR 196

Cannelloni filled with scallop & scampi mousse, micro greens, and truffle cream
Cannelloni fylt med kamskjell- og scampimousse, mikrogrønt og trøffelkrem

Allergener: laktose, sitrus, skalldyr, gluten, egg //
Allergens: lactose, citrus, shellfish, gluten, egg

SUPPE // SOUP

LOCAL SEAFOOD SOUP

KR 198 (AS STARTER) KR 325 (AS MAIN COURSE)

The best fish soup in town served with today’s catch of fish and shellfish
Byens beste fiskesuppe servert med dagens fangst av fisk og skalldyr

Allergener: laktose, skalldyr, sitrus, gluten, fisk //
Allergens: lactose, shellfish, citrus, gluten, fish

MAIN DISH FISH // HOVEDRETT FISK

LOCAL SEAFOOD PLATE KR 416

A taste of today's local fish and shellfish, vegetables, potatoes, and shellfish sauce
En smak av lokal sjømat: dagens fisk og skalldyr, grønnsaker, poteter og skalldyrsaus

Allergener: laktose, skalldyr, bløtdyr, fisk //
Allergens: lactose, shellfish, molluscs, fish

MAIN DISH MEAT // HOVEDRETT KJØTT

WILD VENISON SIRLOIN KR 418

Venison sirloin served with today's vegetables, carrot purée, red wine sauce and baked small potatoes
Hjortefilet servert dagens grønnsaker, gulrotpuré, rødvinssaus og bakte småpoteter

Allergener: laktose // Allergens: lactose

MAIN DISH VEGETARIAN // HOVEDRETT VEGETAR

COCONUT CASSEROLE WITH VEGETABLES KR 312

Tom yum-inspired stew which is both spicy and sour. Served with mushrooms, vegetables, chilli and baked baby potatoes
Kokosgryte med grønnsaker ‒ Tom yum-inspirert gryte som er både sterk og syrlig. Serveres med sopp, grønnsaker, chili og bakte småpoteter

Allergener: nøtter // Allergens: nuts

MAIN DISHES OF BACALAO

Royal Bacalao Plate kr 529
(per person / minimum 2p)

3-course bacalao menu. This dish is meant to be shared and enjoyed! In this three-course meal, you will be served our well-known dishes: Bacalao Italian style, Bacalao Vizcaina, and Bacalhau com natas, served with bread and butter

3-retters bacalaomeny. Denne retten er laget for å deles og nytes! I dette treretters måltidet får du servert våre velkjente retter: Bacalao Italian style, Bacalao Vizcaina og Bacalhau com natas, servert med brød og smør

Allergener: pinjekjerner, laktose, soya, egg, fisk //
Allergens: pine nuts, lactose, soy, egg, fish

BACALHAU COM NATAS KR 396

“The yellow bacalao from Portugal” in creamy clipfish sauce with curry, vegetables, and baked small potatoes, served with bread and butter

«Den gule bacalaoen fra Portugal» i kremet klippfisksaus med karri, grønnsaker og bakte småpoteter, servert med brød og smør

Allergener: laktose, soya, fisk // Allergens: lactose, soy, fish

BACALAO ITALIAN STYLE KR 396

“The Green bacalao” with layers of pesto potatoes, clipfish, tomatoes, and bacon, served with bread and butter

«Den grønne bacalaoen» med lag av pestopoteter, klippfisk, tomater og bacon, servert med brød og smør

Allergener: laktose, pinjekjerner, soya, fisk // Allergens: lactose, pine nuts, soy, fish

PARMA HAM BACALAO KR 412

Back loins of gran reserva clipfish with Parma ham, pesto potatoes, and bacon

Ryggstykket på gran reserva klippfisk med parmaskinke, pestopoteter og bacon

Allergener: laktose, pinjekjerner, fisk // Allergens: lactose, pine nuts, fish