served with pesto cream cheese, and marinated melon
Spansk serranoskinke servert med pesto-kremost og marinert melon
Allergener: gluten, laktose, nøtter // Allergens: gluten, lactose, nuts
Smoked trout with beetroot salad, nuts, vinaigrette, and blue cheese cream
Røkt ørret med rødbetsalat, nøtter, vinaigrette og blåmuggostkrem
Allergener: laktose, skalldyr, sitrus, fisk // Allergens: lactose, shellfich, citrus, fish
The best fish soup in town served with today’s catch of fish and shellfish
Byens beste fiskesuppe servert med dagens fangst av fisk og skalldyr
Allergener: laktose, skalldyr, sitrus, gluten, fisk // Allergens: lactose, shellfish, citrus, gluten, fish
A taste of local seafood: baked salmon, cod, mussels, roe, today's vegetables, small potatoes with skin, and shellfish sauce
En smak av lokal sjømat: bakt laks, torsk, blåskjell, rogn, dagens grønnsaker, blåskjell, småpoteter med skinn og skalldyrsaus
Allergener: laktose, skalldyr, bløtdyr, fisk // Allergens: lactose, shellfish, molluscs, fish
served with venison sauce, today’s vegetables, carrot purée and small potatoes with skin
Hjortefilet servert med viltsaus, dagens grønnsaker, gulrotpuré og småpoteter med skinn
Allergener: laktose // Allergens: lactose
served with balsamic, chickpea purée, garlic roasted mushrooms, and nuts
Hummus med bakte gulrøtter, servert med balsamico, kikertpuré, hvitløkssopp og ristede nøtter
Allergener: nøtter // Allergens: nuts
3-course bacalao menu. This dish is meant to be shared and enjoyed! In this three-course meal, you will be served our well-known dishes: Bacalao Italian style, Bacalao Vizcaina, and Bacalhau com natas, served with bread and butter
3-retters bacalaomeny. Denne retten er laget for å deles og nytes! I dette treretters måltidet får du servert våre velkjente retter: Bacalao Italian style, Bacalao Vizcaina og Bacalhau com natas, servert med brød og smør
Allergener: pinjekjerner, laktose, soya, egg, fisk // Allergens: pine nuts, lactose, soy, egg, fish
Back loins of gran reserva clipfish with Parma ham, pesto potatoes, and bacon
Ryggstykket på gran reserva klippfisk med parmaskinke, pestopoteter og bacon
Allergener: laktose, pinjekjerner, fisk // Allergens: lactose, pine nuts, fish
“The Green bacalao” with layers of pesto potatoes, clipfish, tomatoes, and bacon, served with bread and butter
«Den grønne bacalaoen» med lag av pestopoteter, klippfisk, tomater og bacon, servert med brød og smør
Allergener: laktose, pinjekjerner, soya, fisk // Allergens: lactose, pine nuts, soy, fish
velvety chocolate almond cake served with raspberry sauce and mixed berries
Fløyelsmyk sjokolade-mandelkake servert med bringebærsaus og bær
Allergener: laktose, nøtter, gluten, egg // Allergens: lactose, nuts, gluten, egg
Vaniljeis med bjørnebærskum
Allergener: laktose, gluten, egg // Allergens: lactose, gluten, egg
– en av XL Diners signaturretter! // – one of XL Diner's signature dishes!
Ryggstykket fra gran reserva klippfisk med parmaskinke, poteter med pesto og bacon
Back loins of gran reserva clipfish with Parma ham, pesto potatoes, and bacon
Allergener: laktose, pinjekjerner, fisk // Allergens: lactose, pine nuts, fish
velvety chocolate almond cake served with raspberry sauce and mixed berries
Fløyelsmyk sjokolade-mandelkake servert med bringebærsaus og bær
Allergener: laktose, nøtter, gluten, egg // Allergens: lactose, nøtter, gluten, egg
served with pesto cream cheese and marinated melon
Spansk serranoskinke servert med pesto-kremost og marinert melon
Allergener: gluten, laktose, nøtter // Allergens: gluten, lactose, nuts
A taste of local seafood: baked salmon, cod, mussels, roe, today's vegetables, small potatoes with skin, and shellfish sauce
En smak av lokal sjømat: bakt laks, torsk, blåskjell, rogn, dagens grønnsaker, blåskjell, småpoteter med skinn og skalldyrsaus
Allergener: laktose, skalldyr, bløtdyr, fisk // Allergens: lactose, shellfish, molluscs, fish
Vaniljeis med bjørnebærskum
Allergener: laktose, gluten, egg // Allergens: lactose, gluten, egg
The best fish soup in town served with today’s catch of fish and shellfish
Byens beste fiskesuppe servert med dagens fangst av fisk og skalldyr
Allergener: laktose, skalldyr, sitrus, gluten, fisk // Allergens: lactose, shellfish, citrus, gluten, fish
(min. 2 persons) 3-course bacalao menu: Bacalao Italian style, Bacalao Vizcaina and Bacalhau com natas. During the meal, you will be served tasteful portions, accompanied by delicious bread and butter
(min. 2 personer) 3-retters bacalaomeny: Bacalao Italian style, Bacalao Vizcaina og Bacalhau com natas. Du får servert smakfulle porsjoner med godt brød og smør under måltidet.
Allergener: pinjekjerner, laktose, soya, egg, fisk // Allergens: pine nuts, lactose, soy, egg, fish
Vaniljeis med bjørnebærskum
Allergener: laktose, gluten, egg // Allergens: lactose, gluten, egg
XL Diner © 2021. All rights reserved.