HOVEDRETTER

Prime rib ...................... kr 398

Sous vide-stekt entrecôte-kam servert med sesongens råvarer og tilbehør // Sous vide-fried entrecôte comb served with seasonal ingredients and sides

Allergener: pinjekjerner/laktose/soya/egg/løk // Allergens: pine nuts/lactose/soy/egg/onion

Klippfiskloins med parmaskinke..... kr 374

Ryggstykket fra gran reserva klippfisk med parmaskinke, poteter med pesto og bacon. //
Back loins of gran reserva clipfish with Parma ham, pesto potatoes and bacon.

Allergener: laktose/pinjekjerner/soya/fisk/egg // Allergens: lactose/pine nuts/soy/fish/egg

Royal Bacalao Plate........................... kr 468

Vi starter med Bacalao Vizcaina, deretter Bacalao Italian style og til slutt Bacalhau com natas. Du får servert smakfulle porsjoner med godt brød og XLs eget klippfisksmør under måltidet. //
We start with the Bacalao Vizcaina, then move on to Bacalao Italian style and finish with the Bacalhau com natas. You will be served tasteful portions with good bread and XL’s own clipfish butter during the meal.

Allergener: pinjekjerner/laktose/soya/egg/fisk // Allergens: pine nuts/lactose/soy/egg/fish

Previous
Next