FORRETTER // STARTERS

Asparges med parmaskinke kr 179

Asparges servert med parmaskinke, parmesanost og hollandaisesaus //
Asparagus served with cured ham, Parmesan cheese and Hollandaise sauce

Allergener: laktose, egg, nøtter // Allergens: lactose, egg, nuts

SUPPE // SOUP

Byens beste fiskesuppe kr 178

med dagens fangst av fisk og skalldyr //
The best fish soup in town with today’s catch of fish and shellfish

Allergener: laktose/skalldyr/sitrus/gluten/sesamfrø/egg/fisk
Allergens: lactose/shellfish/citrus/gluten/sesame seeds/egg/fish

FISK // FISH

Uerfilet med pimentosaus kr 369

Pannestekt uerfilet servert med sesongens råvarer, potetpuré og kremet pimentosaus //
Pan-fried redfish served with seasonal vegetables, potato purée, and creamy Pimento sauce

Allergener: laktose, gluten, skalldyr, sitrus, soya, bløtdyr, fisk // Allergens: lactose, gluten, shellfish, citrus, soy, molluscs, fish

kjøtt // meat

Chimichurri-marinert svinebiff kr 358

Sous-vide svinebiff marinert med Chimichurri-krydder servert med sesongens grønnsaker, poteter og soppsaus //
Chimichurri-marinated sous vide pork served with potatoes, seasonal vegetables, and mushroom sauce

Allergener: laktose, sitrus  // Allergens: lactose, citrus

BACALAO

Royal Bacalao Plate kr 516

Min. to personer (pris per person). 3-retters bacalomeny: Bacalao Italian style, Bacalao Vizcaina og Bacalhau com natas servert med brød og smør //
Min. two persons (price per person). 3-course bacalao menu: Bacalao Italian style, Bacalao Vizcaina and Bacalhau com natas, served with bread and butter.

Allergener: pinjekjerner,laktose,soya,egg,fisk
Allergens: pine nuts,lactose,soy,egg,fish

Klippfiskloins med parmaskinke kr 389

Ryggstykket fra gran reserva klippfisk med parmaskinke, poteter med pesto og bacon //
Back loins of gran reserva clipfish with Parma ham, pesto potatoes, and bacon

Allergener: laktose,pinjekjerner,soya,fisk,egg
Allergens: lactose,pine nuts,soy,fish,egg