FORRETTER // STARTERS

SPANISH SERRANO HAM KR 186

served with pesto cream cheese, and marinated melon
Spansk serranoskinke servert med pesto-kremost og marinert melon

Allergener: gluten, laktose, nøtter // Allergens: gluten, lactose, nuts

NORWEGIAN SMOKED TROUT KR 183

Smoked trout with beetroot salad, nuts, vinaigrette, and blue cheese cream
Røkt ørret med rødbetsalat, nøtter, vinaigrette og blåmuggostkrem

Allergener: laktose, skalldyr, sitrus, fisk // Allergens: lactose, shellfich, citrus, fish

SUPPE // SOUP

LOCAL SEAFOOD SOUP KR 198 (AS STARTER)
KR 325 (AS MAIN COURSE)

The best fish soup in town served with today’s catch of fish and shellfish
Byens beste fiskesuppe servert med dagens fangst av fisk og skalldyr

Allergener: laktose, skalldyr, sitrus, gluten, fisk // Allergens: lactose, shellfish, citrus, gluten, fish

MAIN DISH FISH // HOVEDRETT FISK

LOCAL SEAFOOD PLATE KR 399

A taste of local seafood: baked salmon, cod, mussels, roe, today's vegetables, small potatoes with skin, and shellfish sauce
En smak av lokal sjømat: bakt laks, torsk, blåskjell, rogn, dagens grønnsaker, blåskjell, småpoteter med skinn og skalldyrsaus

Allergener: laktose, skalldyr, bløtdyr, fisk // Allergens: lactose, shellfish, molluscs, fish

MAIN DISH MEAT // HOVEDRETT KJØTT

WILD VENISON SIRLOIN KR 394

served with venison sauce, today’s vegetables, carrot purée and small potatoes with skin
Hjortefilet servert med viltsaus, dagens grønnsaker, gulrotpuré og småpoteter med skinn

Allergener: laktose // Allergens: lactose

MAIN DISH VEGETARIAN // HOVEDRETT VEGETAR

HUMMUS WITH BAKED CARROT KR 299

served with balsamic, chickpea purée, garlic roasted mushrooms, and nuts
Hummus med bakte gulrøtter, servert med balsamico, kikertpuré, hvitløkssopp og ristede nøtter

Allergener: nøtter // Allergens: nuts

MAIN DISHES OF BACALAO

Royal Bacalao Plate kr 529

3-course bacalao menu. This dish is meant to be shared and enjoyed! In this three-course meal, you will be served our well-known dishes: Bacalao Italian style, Bacalao Vizcaina, and Bacalhau com natas, served with bread and butter

3-retters bacalaomeny. Denne retten er laget for å deles og nytes! I dette treretters måltidet får du servert våre velkjente retter: Bacalao Italian style, Bacalao Vizcaina og Bacalhau com natas, servert med brød og smør

Allergener: pinjekjerner, laktose, soya, egg, fisk // Allergens: pine nuts, lactose, soy, egg, fish

PARMA HAM BACALAO KR 396

Back loins of gran reserva clipfish with Parma ham, pesto potatoes, and bacon

Ryggstykket på gran reserva klippfisk med parmaskinke, pestopoteter og bacon

Allergener: laktose, pinjekjerner, fisk // Allergens: lactose, pine nuts, fish

BACALAO ITALIAN STYLE KR 389

“The Green bacalao” with layers of pesto potatoes, clipfish, tomatoes, and bacon, served with bread and butter

«Den grønne bacalaoen» med lag av pestopoteter, klippfisk, tomater og bacon, servert med brød og smør

Allergener: laktose, pinjekjerner, soya, fisk // Allergens: lactose, pine nuts, soy, fish