FORRETTER // STARTERS

NORWEGIAN HAM ”TRONFJELL” KR 193

served with pesto cream cheese, marinated melon, green olives, red wine balsamic, and roasted nuts
Norsk «Tronfjell»-skinke servert med pesto-kremost, marinert melon, grønne oliven, rødvinsbalsamico og ristede nøtter

Allergener: gluten, laktose // Allergens: gluten, lactose

BOLINHOS DE BACALHAU KR 198

Our well-known recipe of clipfish croquettes served with chilli mayo, pickled onions, and carrot purée
Vår velkjente oppskrift på klippfiskkroketter, servert med chilimajones, syltet løk og gulrotpuré

Allergener: laktose, sitrus, gluten, fisk // Allergens: lactose, citrus, gluten, fish

SUPPE // SOUP

LOCAL SEAFOOD SOUP KR 198

The best fish soup in town served with today’s catch of fish and shellfish
Byens beste fiskesuppe servert med dagens fangst av fisk og skalldyr

Allergener: laktose, skalldyr, sitrus, gluten, fisk // Allergens: lactose, shellfish, citrus, gluten, fish

MAIN DISH FISH // HOVEDRETT FISK

NORWEGIAN SALMON WITH BUTTER SAUCE KR 398

Norwegian salmon from our local fjords served with today's vegetables, potatoes, salmon roe, and mussels in butter sauce
Norsk laks fra lokale fjorder servert med, dagens grønnsaker, poteter, lakserogn og blåskjell i smørsaus

Allergener: laktose, skalldyr, bløtdyr, fisk // Allergens: lactose, shellfish, molluscs, fish

MAIN DISH MEAT // HOVEDRETT KJØTT

WILD VENISON SIRLOIN WITH BLACKCURRANT SAUCE KR 424

Venison sirloin served with blackcurrant sauce, today’s vegetables, carrot purée, and potatoes
Hjortefilet servert med solbærsaus, dagens grønnsaker, gulrotpuré og poteter

Allergener: laktose // Allergens: lactose

BACALAO

Royal Bacalao Plate kr 539

3-course bacalao menu. This dish is meant to be shared and enjoyed! In this three-course meal, you will be served our well-known dishes: Bacalao Italian style, Bacalao Vizcaina, and Bacalhau com natas, served with bread and butter

3-retters bacalaomeny. Denne retten er laget for å deles og nytes! I dette treretters måltidet får du servert våre velkjente retter: Bacalao Italian style, Bacalao Vizcaina og Bacalhau com natas, servert med brød og smør

Allergener: pinjekjerner, laktose, soya, egg, fisk // Allergens: pine nuts, lactose, soy, egg, fish

PARMA HAM BACALAO KR 416

Back loins of gran reserva clipfish with Parma ham, pesto potatoes, and bacon

Ryggstykket på gran reserva klippfisk med parmaskinke, pestopoteter og bacon

Allergener: laktose, pinjekjerner, fisk // Allergens: lactose, pine nuts, fish

BACALAO ITALIAN STYLE KR 392

“The Green bacalao” with layers of pesto potatoes, clipfish, tomatoes, and bacon, served with bread and butter

«Den grønne bacalaoen» med lag av pestopoteter, klippfisk, tomater og bacon, servert med brød og smør

Allergener: laktose, pinjekjerner, soya, fisk // Allergens: lactose, pine nuts, soy, fish