SPANISH SERRANO HAM & MOZZARELLA KR 186

served with marinated melon, balsamic, olive oil, and micro greens
Spansk serranoskinke og mozzarella servert med marinert melon, balsamico, olivenolje og mikrogrønt

Allergener: gluten, laktose // Allergens: gluten, lactose

NORWEGIAN TROUT KR 183

Trout with beetroot salad, nuts, vinaigrette, and blue cheese cream
Røkt ørret med rødbetsalat, nøtter, vinaigrette og blåmuggostkrem

Allergener: laktose, skalldyr, sitrus, fisk //
Allergens: lactose, shellfich, citrus, fish

CANNELLONI WITH SCALLOP & SCAMPI MOUSSE KR 189

Cannelloni filled with scallop & scampi mousse, micro greens, and truffle cream
Cannelloni fylt med kamskjell- og scampimousse, mikrogrønt og trøffelkrem

Allergener: laktose, sitrus, skalldyr, gluten, egg //
Allergens: lactose, citrus, shellfish, gluten, egg

SUPPE // SOUP

LOCAL SEAFOOD SOUP

KR 198 (AS STARTER) KR 325 (AS MAIN COURSE)

The best fish soup in town served with today’s catch of fish and shellfish
Byens beste fiskesuppe servert med dagens fangst av fisk og skalldyr

Allergener: laktose, skalldyr, sitrus, gluten, fisk //
Allergens: lactose, shellfish, citrus, gluten, fish

MAIN DISH FISH // HOVEDRETT FISK

LOCAL SEAFOOD PLATE KR 416

A taste of today's local fish and shellfish, vegetables, potatoes, and shellfish sauce
En smak av lokal sjømat: dagens fisk og skalldyr, grønnsaker, poteter og skalldyrsaus

Allergener: laktose, skalldyr, bløtdyr, fisk //
Allergens: lactose, shellfish, molluscs, fish

MAIN DISH MEAT // HOVEDRETT KJØTT

LAMB TENDERLOIN WITH RED WINE SAUCE KR 398

served with venison sauce, today’s vegetables, and potatoes
Lam ytrefilet med rødvinssaus, dagens grønnsaker og poteter

Allergener: laktose // Allergens: lactose

MAIN DISH VEGETARIAN // HOVEDRETT VEGETAR

HUMMUS WITH BAKED CARROT KR 299

served with balsamic, chickpea purée, garlic roasted mushrooms, and nuts
Hummus med bakte gulrøtter, servert med balsamico, kikertpuré, hvitløkssopp og ristede nøtter

Allergener: nøtter // Allergens: nuts

MAIN DISHES OF BACALAO

Royal Bacalao Plate kr 529
(per person / minimum 2p)

3-course bacalao menu. This dish is meant to be shared and enjoyed! In this three-course meal, you will be served our well-known dishes: Bacalao Italian style, Bacalao Vizcaina, and Bacalhau com natas, served with bread and butter

3-retters bacalaomeny. Denne retten er laget for å deles og nytes! I dette treretters måltidet får du servert våre velkjente retter: Bacalao Italian style, Bacalao Vizcaina og Bacalhau com natas, servert med brød og smør

Allergener: pinjekjerner, laktose, soya, egg, fisk //
Allergens: pine nuts, lactose, soy, egg, fish

BACALHAU COM NATAS KR 392

“The yellow bacalao from Portugal” in creamy clipfish sauce with curry, vegetables, and baked small potatoes, served with bread and butter

«Den gule bacalaoen fra Portugal» i kremet klippfisksaus med karri, grønnsaker og bakte småpoteter, servert med brød og smør

Allergener: laktose, soya, fisk // Allergens: lactose, soy, fish

BACALAO ITALIAN STYLE KR 393

“The Green bacalao” with layers of pesto potatoes, clipfish, tomatoes, and bacon, served with bread and butter

«Den grønne bacalaoen» med lag av pestopoteter, klippfisk, tomater og bacon, servert med brød og smør

Allergener: laktose, pinjekjerner, soya, fisk // Allergens: lactose, pine nuts, soy, fish

PARMA HAM BACALAO KR 399

Back loins of gran reserva clipfish with Parma ham, pesto potatoes, and bacon

Ryggstykket på gran reserva klippfisk med parmaskinke, pestopoteter og bacon

Allergener: laktose, pinjekjerner, fisk // Allergens: lactose, pine nuts, fish