Thin slices of raw beef served with shaved parmesan, extra virgin olive oil, freshly ground pepper, truffle caesar dressing, and fresh arugula. A timeless classic with an elegant twist.
Tynne skiver av rått oksekjøtt servert med høvlet parmesan, extra virgin olivenolje, nykvernet pepper, cæsardressing med trøffel og frisk ruccola. En klassiker med en smakfull vri.
Allergener: hvetemel, laktose // Allergens: white flour, lactose
A creamy, flavourful fish soup made with today’s fresh catch of fish and shellfish. A comforting classic with deep coastal flavours.
En kremet og smakfull fiskesuppe laget på dagens fangst av fersk fisk og skalldyr. En klassiker som varmer både kropp og sjel.
Allergener: laktose, skalldyr, sitrus, hvetemel, fisk //
Allergens: lactose, shellfish, citrus, white flour, fish
Cannelloni filled with a light crab and shrimp mousse, topped with microgreens and a creamy truffle sauce. A refined and flavourful starter.
Cannelloni fylt med en luftig mousse av krabbe og reker, servert med mikrogrønt og kremet trøffelsaus. En elegant og smakfull forrett.
Allergener: laktose, egg, hvetemel, skalldyr //
Allergens: lactose, egg, white flour, shellfish
Perfectly cooked cod and salmon, served with the chef’s selection of seasonal vegetables, delicate potatoes, and a flavourful sauce.
Perfekt tilberedt torsk og laks, servert med kjøkkensjefens utvalgte sesonggrønnsaker, delikate poteter og en smakfull saus.
Allergener: laktose, skalldyr, bløtdyr, fisk // Allergens: lactose, shellfish, molluscs, fish
The chef’s selection of meat – served with today’s vegetables, perfectly cooked potatoes, and a rich, flavourful sauce.
Kjøkkensjefens utvalgte kjøttrett – servert med dagens grønnsaker, perfekt tilberedte poteter og en smakfull saus.
Allergener: laktose // Allergens: lactose
A vibrant and flavourful vegetarian dish featuring hummus, a rich mushroom ragout, today’s vegetable, crisp fennel salad, fried kale, oven-baked baby potatoes, and fragrant chimichurri. A well-balanced plate of textures and taste.
En fargerik og smakfull vegetarrett med hummus, fyldig soppragu, dagens grønnsak, frisk fennikelsalat, sprø fritert grønnkål, ovnsbakte småpoteter og aromatisk chimichurri. En balansert rett med kontraster i både smak og tekstur.
Allergener: nøtter // Allergens: nuts
“The green bacalao” with layers of clipfish with pesto potatoes, tomatoes, red onion/celery ragù and bacon, served with bread and butter. A delicious taste of Italy.
Klippfisk servert lagvis med pestopoteter, tomater, rødløk/selleriragù og bacon, servert med brød og smør. En deilig smak av Italia.
Allergener: laktose, pinjekjerner, fisk // Allergens: lactose, pine nuts, fish
“The yellow bacalao from Portugal” – creamy clipfish in a curry sauce with vegetables and baked baby potatoes. Served with fresh bread and butter. A warm, aromatic dish inspired by traditional Portuguese flavours.
«Den gule bacalaoen fra Portugal» – en kremet klippfiskrett med hint av karri, grønnsaker og ovnsbakte småpoteter. Serveres med ferskt brød og smør. En varmende og aromatisk smaksopplevelse fra det portugisiske kjøkken.
Allergener: laktose, pinjekjerner, fisk, skalldyr // Allergens: lactose, pine nuts, fish, shellfish
“The Spanish, red bacalao” – a tomato-based casserole dish with clipfish, onions, bell peppers, olives, and potatoes, served with bread and butter. A traditional dish with a warm touch of Spain.
«Den spanske, røde bacalaoen» – en tomatbasert gryterett med klippfisk, løk, paprika, oliven og poteter, servert med brød og smør. En tradisjonsrik rett med et varmt hint av Spania.
Allergener: soya, fisk // Allergens: soy, fish
Traditional Norwegian clipfish served with pea purée, root vegetables, baby potatoes, bacon foam and microgreens. A taste of Norway!
Tradisjonell norsk klippfisk servert med ertepuré, rotgrønnsaker, småpoteter, baconskum og mikrogrønt. En smak av Norge!
Allergener: laktose, fisk //
Allergens: lactose, fish
A three-course bacalao menu. This dish is meant to be shared and enjoyed! In this meal, you will be served our well-known dishes: Bacalao Italian style, Bacalao Vizcaina, and Bacalhau com natas, served with bread and butter.
Treretters bacalaomeny. Denne retten er laget for å deles og nytes! I dette måltidet får du servert våre velkjente retter: Bacalao Italian style, Bacalao Vizcaina og Bacalhau com natas, servert med brød og smør.
“The green bacalao” with layers of clipfish with pesto potatoes, tomatoes, red onion/celery ragù and bacon, served with bread and butter. A delicious taste of Italy.
Klippfisk servert lagvis med pestopoteter, tomater, rødløk/selleriragù og bacon, servert med brød og smør. En deilig smak av Italia.
Allergener: laktose, pinjekjerner, fisk // Allergens: lactose, pine nuts, fish
“The Spanish, red bacalao” – a tomato-based casserole dish with clipfish, onions, bell peppers, olives, and potatoes, served with bread and butter. A traditional dish with a warm touch of Spain.
«Den spanske, røde bacalaoen» – en tomatbasert gryterett med klippfisk, løk, paprika, oliven og poteter, servert med brød og smør. En tradisjonsrik rett med et varmt hint av Spania.
Allergener: soya, fisk // Allergens: soy, fish
“The yellow bacalao from Portugal” – creamy clipfish in a curry sauce with vegetables and baked baby potatoes. Served with fresh bread and butter. A warm, aromatic dish inspired by traditional Portuguese flavours.
«Den gule bacalaoen fra Portugal» – en kremet klippfiskrett med hint av karri, grønnsaker og ovnsbakte småpoteter. Serveres med ferskt brød og smør. En varmende og aromatisk smaksopplevelse fra det portugisiske kjøkken.
Allergener: laktose, pinjekjerner, fisk, skalldyr // Allergens: lactose, pine nuts, fish, shellfish
Vaniljeis med bjørnebærskum
Allergener: laktose, hvetemel, egg // Allergens: lactose, white flour, egg
A refreshing and fruity cake with an Oreo base, light passion fruit mousse, and raspberry jelly. A perfect way to end your meal.
Frisk og fruktig kake med Oreobunn, luftig pasjonsfruktmousse og bringebærgelé. En perfekt avslutning på måltidet.
Allergener: laktose, hvetemel, sitrus, egg, nøtter // Allergens: lactose, white flour, citrus, egg, nuts
The chef’s selection of meat – served with today’s vegetables, perfectly cooked potatoes, and a rich, flavourful sauce.
Kjøkkensjefens utvalgte kjøttrett – servert med dagens grønnsaker, perfekt tilberedte poteter og en smakfull saus.
Allergener: laktose // Allergens: lactose
Vaniljeis med bjørnebærskum
Allergener: laktose, hvetemel, egg // Allergens: lactose, white flour, egg
Cannelloni filled with a light crab and shrimp mousse, topped with microgreens and a creamy truffle sauce. A refined and flavourful starter.
Cannelloni fylt med en luftig mousse av krabbe og reker, servert med mikrogrønt og kremet trøffelsaus. En elegant og smakfull forrett.
Allergener: laktose, egg, hvetemel, skalldyr // Allergens: lactose, egg, white flour, shellfish
Traditional Norwegian clipfish served with pea purée, root vegetables, baby potatoes, bacon foam and microgreens. A taste of Norway!
Tradisjonell norsk klippfisk servert med ertepuré, rotgrønnsaker, småpoteter, baconskum og mikrogrønt. En smak av Norge!
Allergener: laktose, fisk // Allergens: lactose, fish
Vaniljeis med bjørnebærskum
Allergener: laktose, hvetemel, egg // Allergens: lactose, white flour, egg
The best fish soup in town served with today’s catch of fish and shellfish
Byens beste fiskesuppe servert med dagens fangst av fisk og skalldyr
Allergener: laktose, skalldyr, sitrus, hvetemel, fisk // Allergens: lactose, shellfish, citrus, white flour, fish
A three-course bacalao menu. This dish is meant to be shared and enjoyed! In this meal, you will be served our well-known dishes: Bacalao Italian style, Bacalao Vizcaina, and Bacalhau com natas, served with bread and butter.
Treretters bacalaomeny. Denne retten er laget for å deles og nytes! I dette måltidet får du servert våre velkjente retter: Bacalao Italian style, Bacalao Vizcaina og Bacalhau com natas, servert med brød og smør.
“The green bacalao” with layers of clipfish with pesto potatoes, tomatoes, red onion/celery ragù and bacon, served with bread and butter. A delicious taste of Italy.
Klippfisk servert lagvis med pestopoteter, tomater, rødløk/selleriragù og bacon, servert med brød og smør. En deilig smak av Italia.
Allergener: laktose, pinjekjerner, fisk // Allergens: lactose, pine nuts, fish
“The Spanish, red bacalao” – a tomato-based casserole dish with clipfish, onions, bell peppers, olives, and potatoes, served with bread and butter. A traditional dish with a warm touch of Spain.
«Den spanske, røde bacalaoen» – en tomatbasert gryterett med klippfisk, løk, paprika, oliven og poteter, servert med brød og smør. En tradisjonsrik rett med et varmt hint av Spania.
Allergener: soya, fisk // Allergens: soy, fish
“The yellow bacalao from Portugal” – creamy clipfish in a curry sauce with vegetables and baked baby potatoes. Served with fresh bread and butter. A warm, aromatic dish inspired by traditional Portuguese flavours.
«Den gule bacalaoen fra Portugal» – en kremet klippfiskrett med hint av karri, grønnsaker og ovnsbakte småpoteter. Serveres med ferskt brød og smør. En varmende og aromatisk smaksopplevelse fra det portugisiske kjøkken.
Allergener: laktose, pinjekjerner, fisk, skalldyr // Allergens: lactose, pine nuts, fish, shellfish
A refreshing and fruity cake with an Oreo base, light passion fruit mousse, and raspberry jelly. A perfect way to end your meal.
Frisk og fruktig kake med Oreobunn, luftig pasjonsfruktmousse og bringebærgelé. En perfekt avslutning på måltidet.
Allergener: laktose, hvetemel, sitrus, egg, nøtter // Allergens: lactose, white flour, citrus, egg, nuts
XL Diner © 2021. All rights reserved.