Press

Roar Aarseth
Chef

Roar Aarseth (født 02.februar 1970) kommer fra Ellingsøya. Roar har vokst opp med klippfisk i blodet og har jobbet med klippfisk på Ellingsøya siden han kunne gå. Han startet restaurantkarrieren på Grimme Elling på Hatlane under kyndig veiledning av Arild Ellingsen, og begynte hos på XL Diner i 2001. Roar finner du både på kjøkkenet og i hyggelig prat med gjestene i restauranten. Han trives best når det syder av liv og når kravene til kvalitet på mat og service er på topp. Roar har servert både i inn- og utland, samt ved flere høytidelige anledninger - blant annet har han hatt gleden av å servere vårt kjære kongepar flere ganger.

Ivar Breivik
Chef

Ivar Breivik (født 12.august 1972) kommer fra Ålesund og har med sine 23 år i kokkefaget deltatt i en rekke konkurranser, både nasjonalt og internasjonalt. Han har de siste 15 årene jobbet for å få klippfisk på kartet, som en del av det Norske Kjøkken. I dag driver han Norges ledende og en av Europas største klippfiskrestauranter i Ålesund. Ivar har jobbet mye innen media, både i Norge og Italia, Spania, Portugal, Brasil, Russland, USA og nå også i Kina og Asia. Her jobber han med å fronte norsk matkultur og norske produkter innen magasiner og TV. De siste åra har han blant annet hatt ansvaret for Norwegian Seafood Dinner i Shanghai, Kina.

Bestill bord
Bestill bord

NB: Bestillingen er først bekreftet når du har mottatt en e-post/SMS med dato, sted og tid.

Ring 70 12 42 53 om du ønsker å bestille bord for flere enn 10 personer :-)

Kontoret er betjent fra 10-16, etter dette kan det beklageligvis hende at du må vente eller ikke får svar fordi vi har fullt og må ta oss av gjestene.

Husk å trykke på "Send"-knappen når du har lagt inn opplysningene dine. Innimellom kan det dessverre skje at bestillinger via mobilenheter ikke går gjennom. 

Vi deler/splitter helst ikke regninger og kan dessverre ikke garantere at du får vindusbord.

Velkommen til XL Diner!

Grupper på over 10 personer: 
For at dere som gruppe skal få en best mulig opplevelse, ber vi om at det bestilles en felles meny fra gruppemenyen (f.eks. 1 felles forrett, 1 hovedrett med fisk eller kjøtt og 1 felles dessert). Denne menyen må sendes til oss senest dagen før ankomst. 

Avbestillingsfrister og -regler for grupper over 15 personer: