Press

Roar Aarseth
Chef

Roar Aarseth (født 02.februar 1970) kommer fra Ellingsøya. Roar har vokst opp med klippfisk i blodet, og har jobbet med klippfisk på Ellingsøya siden han kunne gå. Han startet restaurantkarrieren på Grimme Elling på Hatlane  under kyndig veiledning av Arild Ellingsen. Startet sin karriere på XL Diner i 2001, og er en selvfølge å finne både på kjøkkenet og i hyggelig prat med deg som gjest ute i restauranten. Trives best når det syder av liv, og kravene til kvalitet på både
mat og service er på topp. Har servert i både inn- og utland, og ved flere høytidlige anledninger (blandt annet vårt kjære kongepar flere ganger).

Ivar Breivik
Chef

Ivar Breivik (født 12.august 1972) kommer fra Ålesund, har med sine 23 år i kokkefaget deltatt i en rekke konkurranser, både nasjonalt og internasjonalt, med gode resultater innen kokkefaget. Han har de siste 15 årene jobbet for å få klippfisk på kartet, og som en del av det Norske Kjøkken. I dag så driver han Europas største klippfiskrestaurant her i Ålesund. Ivar Breivik har jobbet mye innen media, både her i Norge samt i Italia, Spania, Portugal, Brasil, Russland, Usa  og nå også i Kina og Asia. Her jobber han med å fronte Norsk Matkultur og Norske Produkter innen magasiner og TV. De siste åra har han blandt annet gjort Norwegian Seafood Dinner i Shanghai, Kina. 

Bestill bord
Bestill bord

Vår meny

XL Diner

Husk å trykke "SEND BESTILLING" Bestillinger er bekreftet når dere har motatt bekreftelse på e-post eller sms

Send oss din bestilling, og vi vil ta kontakt med deg for å bekrefte reservasjonen.
Vi gjør oppmerksom på at bestillinger gjennom mobilenheter ikke alltid går gjennom.
Bestillinger er bekreftet når dere har mottatt bekreftelse med dato, sted og tid på e-post eller SMS.

Grupper på over 10 personer: 
må bestille en felles meny fra vår gruppemeny (f.eks. 1 felles forrett, 1 hovedrett med fisk og 1 hovedrett med kjøtt, og 1 felles dessert). Denne menyen må sendes til oss senest dagen før.  Dette for at våre kokker skal kunne servere dere den kvaliteten vi ønsker å ha på rettene våre, samt praktisk gjennomføring.

Vi gjør dere oppmerksomme på at vi ikke deler/splitter regninger.

Vi kan dessverre ikke garantere vindusbord.

Ønsker du å bestille bord etter kl. 15.00 for samme dag, vil vi anbefale deg å ringe 70 12 42 53 for sikkerhets skyld.