Om oss

Midt i hjertet av Ålesund finner du XL Diner. Her kan du nyte god mat og drikke med utsikt mot Ålesundet, Molja og havet utenfor.
Helt siden oppstarten i 1999 har vi målbevisst utviklet det som i dag er anerkjent som en av Europas beste bacalaorestauranter. XL Diner er og skal være en klippfiskrestaurant, men byr også på smakfulle retter som ikke kommer fra havet.

Du skal kunne kjenne igjen røttene våre, men også røttene som vi sunnmøringer har latt spire over en hel bacalaoverden. Menyen er inspirert både av Sør-Europa og Sør-Amerika, men vi holder også en knapp på klassiske og kjære bacalaoretter fra Nordvestlandet. Har du lyst til å smake flere av rettene på en gang, kan du  bestille "bacalaosymfonien" Royal Bacalao Plate.

Førsteklasses, linefanget Lofotskrei utgjør hovedingrediensen hos XL Diner. Den kjøpes inn fra et lokalt firma som foredler fisken på "gamlemåten", noe som gjør at vi er trygge på kvaliteten og smaken. Om du virkelig får smaken på klippfisken, kan du til og med kjøpe den med hjem og selv kokkelere og eksperimentere med smakfulle retter. Med gode råvarer kommer man langt...

Vårt håp er at du som gjest skal få en god og smakfull opplevelse - velkommen!

Vennlig hilsen fra oss i team XL Diner 

[Click edit icon to edit content]
Bestill bord
Bestill bord

NB: Bestillingen er først bekreftet når du har mottatt en e-post/SMS med dato, sted og tid.

Ring 70 12 42 53 om du ønsker å bestille bord for flere enn 10 personer :-)

Kontoret er betjent fra 10-16, etter dette kan det beklageligvis hende at du må vente eller ikke får svar fordi vi har fullt og må ta oss av gjestene.

Husk å trykke på "Send"-knappen når du har lagt inn opplysningene dine. Innimellom kan det dessverre skje at bestillinger via mobilenheter ikke går gjennom. 

Vi deler/splitter helst ikke regninger og kan dessverre ikke garantere at du får vindusbord.

Velkommen til XL Diner!

Grupper på over 10 personer: 
For at dere som gruppe skal få en best mulig opplevelse, ber vi om at det bestilles en felles meny fra gruppemenyen (f.eks. 1 felles forrett, 1 hovedrett med fisk eller kjøtt og 1 felles dessert). Denne menyen må sendes til oss senest dagen før ankomst. 

Avbestillingsfrister og -regler for grupper over 15 personer: