Hei til  alle våre gjester

XL DINER PUSSER OPP KJØKKENET OG VIL ÅPNE OPP IGJEN I LØPET AV SISTE HALVDEL AV MAI. VI GLEDR OSS VELDIG TIL Å TREFFE DERE IGJEN.
På grunn av både vannlekkasje, og restriksjoner av Covid 19, så har det vært en utfordring både med arbeids-personell til renoveringen, samt få inn kjøkken og utstyr leveranser til Norge. Dette har skapt forsinkelser.
XL Diner benyttet også denne anledningen til å oppgradere til et hypermoderne kjøkken. Vi gleder oss til å kunne få åpne dørene igjen og servere dere den beste klippfisken fra vårt helt råe og fantastiske kjøkken.
 
Vi ser frem til å komme med en dato for når åpningsdagen blir. Så måtte vi bare kryssefingrene på at når vi åpner opp igjen at det er trykt og at den Covid-19 har gitt seg.
Vi savner gjestene våre masse. ♥
Roar Aarseth og Team XL Diner ♥

 


 

- med klippfisken i førersetet

Helt fra starten av XL Diner i 1999 har eierne av restauranten hatt fokus på å gi klippfisk statusen den fortjener. Derfor er det nettopp klippfisk og bacalao som har VIP-plassen på menyen her. Du kan selvfølgelig også få andre velsmakende råvarer som alternativ, i form av fersk fisk eller en saftig kjøttrett.

XL Diner inviterer deg til en helaften med god mat og herlig atmosfære fra du kommer inn døren til lysene blåses ut for kvelden. Dette er stedet for en romantisk aften for to, interessante forretningsmiddager eller sommeravslutning med gode kolleger. Her kan du ganske enkelt nyte godt selskap og et herlig måltid med en nydelig utsikt.

Vi håper at du som gjest skal få en god og smakfull opplevelse - velkommen!

Åpningstider:
Mandag-Torsdag: kl. 18.00-00.00 (
kjøkkenet stenger kl. 22.00 eller etter avtale)
Fredag-Lørdag kl 17.00 - 00.00  (kjøkkenet stenger kl. 22.00 eller etter avtale)
Søndag: stengt                                                                                                      

Velkommen TIL
XL Diner

En kulinarisk opplevelse - midt i hjertet av Ålesund!

 

Bestill bord
Bestill bord

NB: Bestillingen er først bekreftet når du har mottatt en e-post/SMS med dato, sted og tid.

Ring 70 12 42 53 om du ønsker å bestille bord for flere enn 10 personer :-)

Kontoret er betjent fra 10-16, etter dette kan det beklageligvis hende at du må vente eller ikke får svar fordi vi har fullt og må ta oss av gjestene.

Husk å trykke på "Send"-knappen når du har lagt inn opplysningene dine. Innimellom kan det dessverre skje at bestillinger via mobilenheter ikke går gjennom. 

Vi deler/splitter helst ikke regninger og kan dessverre ikke garantere at du får vindusbord.

Velkommen til XL Diner!

Grupper på over 10 personer: 
For at dere som gruppe skal få en best mulig opplevelse, ber vi om at det bestilles en felles meny fra gruppemenyen (f.eks. 1 felles forrett, 1 hovedrett med fisk eller kjøtt og 1 felles dessert). Denne menyen må sendes til oss senest dagen før ankomst. 

Avbestillingsfrister og -regler for grupper over 15 personer: